_edited.jpg)
2011 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Ruh sağlığı ve hastalıkları alanındaki uzmanlık eğitimimi 2016 yılında Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayarak psikiyatri uzmanı oldum. 2016-2018 arasında Siverek Devlet Hastanesi’nde devlet hizmet yükümlülüğümü tamamladım. 2018 yılında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde doktor öğretim üyesi olarak görev yapmaya başladım. 2018-2020 yılları arasında Harran Üniversitesinde duygudurum bozuklukları polikliniğini hayata geçirdim ve yürütücülüğünü yaptım. Daha sonra öğretim üyeliği görevime doçent doktor olarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinde devam ettim.
2023 yılı itibarıyla Selçuk Üniversitesindeki doçent doktor görevimden ayrılarak öğrencilik yıllarımı geçirdiğim Ankara’da kendime ait muayenehanemde çalışmalarıma devam etmekteyim. Başta duygudurum bozuklukları ve alkol- madde kullanım bozuklukları olmak üzere 30’u aşkın ulusal ve uluslararası makale ile bu alanlarda yazar olduğum kitap bölümlerim bulunmaktadır. Ayrıca ülkemizi çok sayıda uluslararası bildiri ile yurtdışı kongrelerde temsil etme fırsatı yakaladım. Milli eğitim bakanlığı ve üniversiteler bünyesinde alkol ve madde kullanım bozuklukları ile ilgili hem lise hem de üniversite öğrencilerine seminer ve eğitimler düzenledim. Klinik ilgi alanlarım arasında başta depresyon ve bipolar bozukluk olmak üzere duygudurum bozuklukları, alkol ve madde kullanım bozuklukları, kumar-şans oyunları bağımlılıkları, erişkin dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, şizofreni ve diğer psikotik bozukluklar, aile ve ilişki sorunları, ruhsal travma ve ilişkili sorunlar, obsesif kompülsif bozukluk, sosyal ve yaygın anksiyete bozuklukları yer almaktadır.


Bu bozuklukları ele alırken ilaç tedavisinin yanı sıra öncelikle Kabul ve Kararlılık Terapisi olmak üzere bilişsel davranışçı tedavilere sıklıkla başvurmaktayım. Ayrıca EMDR ve çift terapisi ile hastalarıma yardımcı olmaktayım.
Kişisel ilgi alanlarım arasında seyahat etmek ve kültürel araştırmalar önemli bir yer kaplamaktadır. Bu bağlamda Anadolu medeniyetlerinde psikiyatrinin yeri ilgi çekici bir araştırma alanı olarak karşıma çıkmaktadır.